Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Τιμώρησε το παραμικρό λάθος ο Ολυμπιακός»

«Τιμώρησε το παραμικρό λάθος ο Ολυμπιακός»

Στον τρόπο με τον οποίο τιμώρησε τα λάθη του Άρη ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος και με περισσότερη ενέργεια στο ματς που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Άρη:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο. Ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο άνοιξε πολύ το σκορ και χάσαμε κάθε επαφή, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ σοβαρός, είχε ενέργεια και τιμώρησε το παραμικρό λάθος που κάναμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε τη συγκέντρωσή μας στο παρκέ, αλλά και την ενέργεια την οποία βγάζουμε, όπως και την ταχύτητα με την οποία παίζουμε». 

Από την πλευρά του ο Βασίλης Καββαδάς ανέφερε: 

«Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη, κουραστήκαμε και δεν φανήκαμε ανταγωνιστικοί. Γυρνάμε πλέον στη Θεσσαλονίκη και προετοιμαζόμαστε για το ματς του Σαββάτου, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...