Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Η Εφές θα έρθει πιο… αγριεμένη»

«Η Εφές θα έρθει πιο… αγριεμένη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η Εφές θα θελήσει ν’ ντιδράσει μετά την χθεσινή κακή εμφάνιση, γι’ αυτό και οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

«Πρέπει να δούμε καλύτερο παιχνίδι από μέρους μας. Να παίξουμε πιο καλά σε άμυνα κι επίθεση. Εχθές κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά δεν παίξαμε όσο καλά μπορούμε. Περιμένουμε αντίδραση από την Εφές γιατί η χθεσινή εμφάνιση δεν αντικατοπτρίζει την άξια τους. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, για ν’ ανταπεξέλθουμε. Κάποια στοιχεία από εχθές που βγάλαμε στο παρκέ πρέπει να τα συνεχίσουμε, αλλά σίγουρα χρίζουν βελτίωσης η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού». Είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Σε ποιο από τα δύο στρατόπεδα υπάρχει πλέον μεγαλύτερη πίεση:

«Η πίεση υπάρχει και στους δύο. Δεν έχει σημασία σε ποια έδρα παίζεις και οι δύο πλευρές έχουν πίεση. Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να τηρήσουμε αυτά που δουλεύουμε». Σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Κερδίσαμε ένα ματς, αλλά είναι απλά το 1-0. Αν μείνουμε στο παιχνίδι που πέρασε θα χάσουμε το δάσος μπροστά μας. Πρέπει ν’ απομονώσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι τελείως διαφορετικό».

Αν κάποιο στοιχείο το “έκρυψε” στο χθεσινό παιχνίδι και ενδεχομένως να το εμφανίσει στα επόμενα ματς:

«Η ομάδα δουλεύει όσο καλύτερα μπορεί για κάθε παιχνίδι. Κάποια πράγματα βγαίνουν στο παρκέ, κάποια όχι. Η συγκέντρωση ήταν το θετικό στοιχείο εχθές, αλλά στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι για να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Θέλουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας από αγώνα σε αγώνα».

Αν τους προβληματίζει το γεγονός ότι η Εφές θα είναι πιο σκληρή, καθώς στο χθεσινό ματς η διαφορά ξέφυγε ακόμη και πάνω από τους 20 πόντους:

«Δεν μας ενοχλεί, αλλά μας «αφυπνίζει». Η Εφές θ’ αντιδράσει, θα έρθει πιο… αγριεμένη. Το περιμένουμε αυτό και πρέπει εμείς να είμαστε πιο έτοιμοι, για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...