Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Sold-out το 2ο παιχνίδι με την Εφές!

Sold-out το 2ο παιχνίδι με την Εφές!

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στο «Σ.Ε.Φ.» στο δεύτερο παιχνίδι με την Εφές, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Η ομάδα με μία πληθωρική εμφάνιση εχθές, έστειλε το μήνυμα στην αντίπαλό της για το ποιος είναι το αφεντικό στην σειρά. Το 1-0 δεν λέει βέβαια απολύτως τίποτα, αλλά η ετοιμότητα, η συγκέντρωση και το πάθος με το οποίο έπαιξαν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αφήνει μεγάλη ικανοποίηση.

Το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής, οι φίλοι της ομάδας θα γεμίσουν ασφυκτικά το «Σ.Ε.Φ.» και θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, προκειμένου αυτή να φτάσει στο 2-0.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ της Turkish Airlines EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές (Παρασκευή 21/4 στις 21:00), εξαντλήθηκαν!». Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Κ.Α.Ε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...