Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Μας ενοχλεί που χάσαμε, πρέπει να συνεχίσουμε»

«Μας ενοχλεί που χάσαμε, πρέπει να συνεχίσουμε»

Απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. εμφανίστηκε ο Νικόλα Λεάλι, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει και να κοιτάξει τα παιχνίδια που έρχονται.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός είπε στη NOVA:

«Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Τελικώς χάσαμε το παιχνίδι. Μας ενοχλεί πολύ αυτό, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεδομένα δεν είμαστε ευτυχισμένοι από τις διαδοχικές ήττες. Δεν είναι κάτι ευχάριστο. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα αποτελέσματα αυτά. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Παραμένουμε και στις 3 διοργανώσεις και πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε αυτό που πρέπει στην συνέχεια».

Για την συμμετοχή της ομάδας στο Europa League: 

«Το Γιουρόπα είναι μία διοργάνωση που πρέπει να συνεχίσουμε. Να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε κάποια λάθη και να προχωρήσουμε. Έχουμε αυτά τα αποτελέσματα στα νοκ-άουτ, γιατί παίζουμε καλά. Δεν είναι θέμα διοργάνωσης αλλά μυαλού και σκέψης».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...