Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Κρατάω τα λόγια του Σπανούλη και παίζω όπως πάντα»

«Κρατάω τα λόγια του Σπανούλη και παίζω όπως πάντα»

Ο Έρικ Γκριν τόνισε πως, κρατάει τις συμβουλές που του δίνει ο Βασίλης Σπανούλης και προσπαθεί κάθε φορά να κάνει το παιχνίδι του, προκειμένου να επωφεληθεί η ομάδα.

«Η Μακάμπι είναι εξαιρετική ομάδα, ακόμα και με 8-9 παίκτες. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα και να τους σταματήσουμε στο τρανζίσιον. Έχουν καλούς παίκτες στο ένας εναντίον ενός και καλούς ριμπάουντερ. Εμείς ξέραμε πως έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αμυντικά και να κάνουμε καλή δουλειά επιθετικά». Τόνισε αρχικά ο Αμερικάνος και συμπλήρωσε:

«Ο Σπανούλης είναι εκτός τελευταία. Μου στέλνει μηνύματα και μου λέει πόσο σημαντικό είναι να βγω μπροστά, να βοηθήσω και να γίνω ο ηγέτης της ομάδας. Κρατάω τα λόγια του και παίζω, όπως κάθε φορά. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός και να παίρνω προσπάθειες».

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...