Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Είμαστε στην μέση του πολέμου»

«Είμαστε στην μέση του πολέμου»

Ο Ντάνιελ Χάκετ τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην μέση του πολέμου και το μόνο που έχει να κάνει είναι να παλέψει για να πάρει τις νίκες που θα τον διατηρήσουν κοντά στην κορυφή.

«Η Ούνιξ είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα κι έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει μ’ ευκολία. Κέρδισαν παιχνίδια με υψηλά σκορ και θα είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε καλό αμυντικό πλάνο και να σταματήσουμε επίσης έναν από τους καλύτερους σκόρερ της Ερωλίγκα, τον Κιθ Λάνγκφορντ. Έπαιξα και συμπαίκτης και αντίπαλός του. Είναι καταπληκτικός σκόρερ. Μπορεί να σε πληγώσει με διάφορους τρόπους. Θα έχουμε κάτι ξεχωριστό γι’ αυτόν, αλλά περισσότερο θα πρέπει να επικεντρωθούμε στις ομαδικές μας αρχές. Θέλουμε να επανορθώσουμε μετά την ήττα από την Μακάμπι. Είμαστε στην μέση του πολέμου τώρα και υπάρχουν πολλά παιχνίδια που έρχονται. Θέλουμε να παλέψουμε, να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Η φετινή χρονιά είναι μεγάλη πρόκληση, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό σαν τελικός. Το σώμα και το μυαλό σου προκαλούνται στον υπέρτατο βαθμό. Την περασμένη σεζόν κάποια παιχνίδια μπορούσες να τα θεωρήσεις εύκολα, αλλά φέτος τα πράγματα δεν είναι έτσι. Φέτος κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο». Ήταν η τοποθέτηση του Ιταλοαμερικάνου γκαρντ.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...