Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / «Δουλειά, καθιέρωση και ρεκόρ!»

«Δουλειά, καθιέρωση και ρεκόρ!»

03

Ο στόπερ της Κ-20 του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου για τα όνειρα, την καθημερινή δουλειά, αλλά και τα ρεκόρ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η ομάδα Νέων.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μετά από δέκα αγώνες στο Πρωτάθλημα Super League K-20 διατηρεί το μηδέν στην άμυνα της ενώ έχει σημειώσει 32 γκολ!

Οι επιδόσεις αυτές αλλά και φυσικά το αήττητο και η πρώτη θέση είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς αλλά κάθε ποδοσφαιριστής βάζει το…λιθαράκι του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ένας εξ’ αυτών, ο Δημήτρης Νικολάου, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμβόλαιο έως το 2021, μέλος της Κ-20, όντας ένας εκ των δυο βασικών στόπερ της ομάδας μιλάει στο olympiacos.org για το μηδέν στην άμυνα και για τους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους.

«Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο πρέπει να διατηρήσουμε. Αυτό δείχνει τη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας, πως δεν τρώει επιθέσεις. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί όλα αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τους προπονητές μας και να σπάσουμε άλλο ένα ρεκόρ», τονίζει αρχικά ο διεθνής αμυντικός ο οποίος με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Super League K-20 αλλά και ένα Super League K-17.

Όσον αφορά την πορεία και τους στόχους της ομάδας Νέων σημειώνει:

«Οι προπονητές μας λένε πως πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και να έχουμε σε κάθε αγώνα καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα και κάθε χρόνο στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό προσπαθούμε και εμείς. Με σωστή δουλειά και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών ευελπιστώ να στεφθούμε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές». 

Ο Δημήτρης Νικολάου που είναι γεννημένος το 1998 παίρνει μέρος στις προπονήσεις και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και φυσικά το μεγάλο του όνειρο είναι να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό:

«Στόχος μου είναι να παίξω στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, να καθιερωθώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το Σύλλογο. Αυτό θα έρθει με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και υπακοή σε αυτά που μου λένε οι προπονητές μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...