Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ξεκίνησαν δουλειά τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Ξεκίνησαν δουλειά τα κορίτσια του Ολυμπιακού

82

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» προπόνηση της σεζόν 2016-2017, για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Υπό τις οδηγίες του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ρίο, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς,  ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της  Πέμπτης στη χώρα μας και του βοηθού του Σπύρου Σαραντίτη διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Αποθεώθηξε ο Κοβάτσεβιτς!

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, γνώρισε την αποθέωση από τις αθλήτριες του κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.  Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχτηκαν με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα τον προπονητή τους και τον συνεχάρησαν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Εθνική Σερβίας.  Το παρών έδωσαν η Στέλλα Χριστοδούλου (σ. ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα), η Αρέτα Κονόμι, η Αρετή Τέζα, η Ειρήνη Κοκκινάκη, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η Έλενα Μιλεντίγεβιτς, η Όλγα Ζαμπάτη, η Μαρία Μικέλη, η Γεωργία Λιόλιου ενώ το νέο πρόσωπο ήταν η Ζένια Τσίμα. Απουσίαζαν από την «πρώτη» προπόνηση η Κατερίνα Γιώτα, η Σάσκια Χίπε, η Νατζέγια Μαλασάϊ , η Τζίνα Λαμπρούση η Μελίνα Εμμανουηλίδου οι οποίες θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία.

Παράλληλα, πριν την έναρξη του προγράμματος ο team manager του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας, παρουσίασε τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου το οποίο έχει ως εξής: Γυμναστής, Δημήτρης Βελλιανίτης, επικεφαλείς φυσιοθεραπευτές Έλενα Ζερβακάκη και Άκης Στρατάκης και φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Γλακουσάκης.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, και οι παίκτριες Στέλλα Χριστοδούλου και Ζένια Τσίμα, τόνισαν τα εξής πριν την έναρξη της προπόνησης:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ξεκινάμε την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει αρκετό καιρό πριν, για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν χρειάζομαι κάποιες παραπάνω μέρες για ξεκούραση. Ήθελα και εγώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και φυσικά αυτό που περιμένουμε για τη νέα σεζόν, είναι αυτό που πρέπει να περιμένει. Ο Ολυμπιακός έχει κάθε χρονιά υψηλούς στόχους. Φυσικά να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνει όχι μόνο ένα, αλλά δύο και τρία βήματα παραπάνω στην Ευρώπη από ότι τις προηγούμενες χρονιές».

Στέλλα Χριστοδούλου:  «Εύχομαι καλή αρχή στην ομάδα μου. Πάνω απ’ όλα να έχουμε όλοι υγεία και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Ο βασικός κορμός έχει μείνει από πέρσι  ίδιος. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα γιατί έχει διατηρήσει τη χημεία της. Έχουν γίνουν δυο πολύ καλές προσθήκες, της Ζένιας Τσίμα και της Σάσκια Χίπε και είμαστε όλοι έτοιμοι με πολύ μεγάλη όρεξη για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ίδιοι με πέρσι. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ζένια Τσίμα: «Ξεκινάει μια νέα χρονιά με πολύ όρεξη. Ελπίζω να έχουμε υγεία, να είμαστε δυνατές, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε τους στόχους μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...