Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Οι προπονητές του Summer Camp

Οι προπονητές του Summer Camp

Περισσότεροι από 12 προπονητές θα δουλέψουν στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Camp-θεσμό, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έτσι πολλοί προπονητές της Ακαδημίας και των Σχολών του Συλλόγου, θ’ αναλάβουν να εκπαιδεύσουν σωστά τους μικρούς μας φίλους.

Στο Camp θα υπάρξει και σχολείο τερματοφυλάκων με δυο προπονητές και στόχος όλων είναι τα παιδιά να βελτιωθούν αγωνιστικά αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν.

Οι εκπλήξεις θα είναι και φέτος πολλές για τους νεαρούς και τις νεαρές που επέλεξαν το Camp του Ολυμπιακού. Φυσικά την επίβλεψη όλων των προπονητών θα έχει ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωδρος Ελευθεριάδης ενώ και όλο το τμήμα scouting, με επικεφαλής τον κ. Αμανατίδη, θα δει τα παιδιά με στόχο να επιλέξει τα καλύτερα για να περάσουν δοκιμαστικά στην Ακαδημία!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...