Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε ακόμη έναν τελικό»

«Έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε ακόμη έναν τελικό»

Έτοιμος να σηκώσει ακόμη μία κούπα ο Ολυμπιακός.

Ο Αλμπέρτο Μποτία, τόνισε στο περιθώριο της Media Day του τελικού του Κυπέλλου, ότι ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί σωστά και είναι έτοιμος να κατακτήσει ακόμη ένα τρόπαιο.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν αποτελεί ρεβάνς για εμένα, είναι ακόμη μια ευκαιρία για να έρθει ακόμη ένα Κύπελλο στη ομάδα ώστε να τελειώσει πολύ καλά η χρονιά με ένα τρόπαιο». Είπε αρχικά ο στόπερ του Ολυμπιακού.

Αν θα ήθελε να σκοράρει ξανά κόντρα στην ΑΕΚ:

«Όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ως ομάδα, όποιος και να σκοράρει δεν έχει σημασία, σημασία έχει να έρθει η νίκη».

Αν τους έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχουν επίσημο ματς 19 μέρες;

«Όχι, δεν μας επηρεάζει γιατί προπονούμαστε πολύ καλά, κρατάμε πολύ υψηλά το επίπεδό μας, είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε σε ακόμη έναν τελικό». 

Για το πως αντιμετωπίζουν στην πατρίδα του το γεγονός ότι θα γίνει χωρίς κόσμο ο τελικός:

«Είναι δύσκολο να καταλάβεις και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις το πως ένας τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο, πως ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θα έχει θεατές. Αυτό είναι άσχημο και για τις δύο ομάδες, το ωραίο και για τις δύο ομάδες θα ήταν να έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους αλλά αφού δεν γίνεται αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και στο πως θα κερδίσουμε».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή…»

Μαθήματα του τι εστί «μέχρι τέλους» παρέδωσαν οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ...