Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Με Παναθηναϊκό αύριο οι Έφηβοι

Με Παναθηναϊκό αύριο οι Έφηβοι

08

Τον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα στο φετινό Πρωτάθλημα Super League K-17, θα δώσουν την Τετάρτη (18:00) στο Ρέντη οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα “φιλοξενήσει” τον Παναθηναϊκό, σ’ εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης ημέρας της διοργάνωσης, και θέλει νίκη για λόγους γοήτρου αφού έχει πετύχει τον στόχο της που είναι η πρόκριση ως πρώτη στο Final-4.

Η διαφορά από τον 3ο Παναθηναϊκό που διεκδικεί μια θέση στο Final-4 είναι στο +11 και σε περίπτωση που οι “πράσινοι” ηττηθούν, δεν έχουν καμία ελπίδα για πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός μετά από 22 αγώνες έχει συγκεντρώσει 50 βαθμούς και είναι στο +7 από τον Ατρόμητο που έχει 23 αγώνες. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ο προ-τελευταίος της κανονικής περιόδου και η ομάδα θα μας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας την Κυριακή απέναντι στον Λεβαδειακό.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights από το αιώνιο ντέρμπι (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Παναθηναικός-Ολυμπιακός