Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Μπλακ-άουτ

Μπλακ-άουτ

Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ. 2-3. 

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 σετ, αλλά στην συνέχεια μπλόκαρε κι έχασε εν τέλει στο τάι μπρέικ το ματς. Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος χρειάζεται ακόμη μία για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Μετά και την σημερινή ήττα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς  χρειάζονται δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια μέσα στην Θεσσαλονίκη, για να στείλουν την σειρά σε 5ο ματς.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και κατάφερε με ευκολία να πάρει τα δύο πρώτα σετ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Πειραιώτες θα έφταναν σε μία άνετη νίκη, επήλθε η καθίζηση. Τα πολλά λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης, έδωσαν την δυνατότητα στους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ., αρχικά, να μειώσουν σε 2-1 σετ και σε δεύτερο χρόνο να ισοφαρίσουν και να στείλουν τον αγώνα στο τάι-μπρέικ.

Στο τάι-μπρέικ, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 12-8. Τα συνεχόμενα λάθη όμως ανέτρεψαν εκ νέου την υπέρ τους κατάσταση, δίνοντας την ευκαιρία στους «ασπρόμαυρους» να προσπεράσουν στο σκορ και να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Τα σετ: 27-25, 25-21, 20-25, 20-25, 14-16

Η σειρά μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη και η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα. Ο 3ος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (11/04) στις 20:30, στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Ολυμπιακός με νίκη μειώνει την σειρά σε 1-2 και την στέλνει σε 4ο ματς. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αυτός που προκρίνεται στους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...