Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ευρωπαίος Θρύλος!

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ευρωπαίος Θρύλος!

chl

Άλλο ένα συγκλονιστικό ρεκόρ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καταφέρνει να πετύχει ο Ολυμπιακός έπειτα και από τη φετινή του συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά ανήκει πλέον στους πολυνίκες του θεσμού, καθώς μετράει συνολικά 38 νίκες και βρίσκεται στην 16η θέση της σχετικής λίστας. Πρόκειται για σημαντικό κατόρθωμα αν αναλογιστούμε ότι απέχει μόλις δύο νίκες από την ομάδα της Λίβερπουλ, η οποία έχει κατακτήσει 5 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εσχάτως στην 29η θέση της εν λόγω λίστας έχοντας σημειώσει μόλις 23 νίκες στις ως τώρα συμμετοχές του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αντιλαμβανόμαστε επομένως ποιος είναι ο αληθινός πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου που κρατάει ψηλά τη σημαία της χώρας μας τη στιγμή που βιώνουμε μια από τις πιο βαθιές κοινωνικοοικονομικές κρίσεις όλων των εποχών.

Ο Ολυμπιακός γιγαντώνεται πλέον στο ευρωπαϊκό στερέωμα και περιλαμβάνεται σ’ένα κλειστό κλαμπ συλλόγων που αποτελούν την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ειδικά επί Προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη το brand name του συλλόγου μας έχει εκτοξευτεί κερδίζοντας τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μια ανάσα από το grexit και τον αποκλεισμό του απ’όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ολοφάνερο ποιον αποσκοπεί να πλήξει ο κ. Κοντονής και οι εξυμνητές του grexit. Προσπαθούν με κάθε μέσο να κατασπαράξουν ότι έχει μείνει υγιές στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική λίστα με τις νίκες των συλλόγων στο Champions League:

p

aqw

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...