Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντεφορμάρισμα, Σεμπά και Ντα Κόστα!

Ντεφορμάρισμα, Σεμπά και Ντα Κόστα!

1409798

Ο Κώστας Λιακούτσης παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, εντοπίζει τα αίτια και παραμένει αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς με τους Βέλγους.

Αυτό που με προβληματίζει καταρχάς, είναι ότι ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να σκοράρει, ακόμη και μετά από κλασσικές ευκαιρίες. Ένα άλλο θέμα είναι το χαμηλό επίπεδο των Σεμπά-Ντα Κόστα αλλά και το ντεφορμάρισμα των Φορτούνη, Ιντέγε και Σίλβα!

Δυσκολία στο σκοράρισμα

Οι εξτρέμ της ομάδας έχουν απογοητευτικά νούμερα μέχρι στιγμής τόσο σε Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ο Πάρντο έχει καταφέρει να σκοράρει 2 μόλις γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στην Ευρώπη. Ο Ερνάνι ΔΕΝ έχει ανοίξει ακόμη λογαριασμό παρά μόνο στο κύπελλο Ελλάδος. Ενώ για τον Σεμπά τα πράγματα είναι επίσης τραγικά αφού έχει μόλις 1 τέρμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα!

Κάπως καλύτερα τα πράγματα για τον Ντουρμάζ με 6 γκολ στην Σουπερ Λιγκα. Ακόμη και ο Τσόρι, φέτος κινείται σε ρηχά νερά, αφού μετράει μόλις 4 τέρματα, όλα εντός συνόρων. Μοιραία το βάρος στο σκοράρισμα πέφτει σε δύο ποδοσφαιριστές. Στον Φορτούνη και στον Ιντέγε. Και όταν αυτοί οι δύο είναι σε κακή μέρα …..κλάφτα Χαράλαμπε!

Ο Βραζιλιάνος…..Σεμπά και το δήθεν «χάμερ», Ντα Κόστα

Οι δύο μεταγραφές που αμφισβητήθηκαν περισσότερο το καλοκαίρι, είναι οι Σεμπά και Ντα Κόστα. Και μεταξύ μας, όχι άδικα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν δικαιολογήσει την επιμονή της διοίκησης και του προπονητή στο πρόσωπο τους. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ΔΕΝ σκοράρει, ΔΕΝ ντριπλάρει και ΔΕΝ μοιράζει ασίστ! Καλός ανασταλτικά, αλλά για μια ομάδα σαν το Ολυμπιακό, αυτό δεν αρκεί. Δεν δίνει το απρόβλεπτο και δεν δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Σίγουρα πάντως, δεν είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Κολοβό ή τον Γιαννιώτα και ο Σίλβα πρέπει να το αντιληφθεί και να αναθεωρήσει.

Για τον επιρρεπή στο λάθος Ντα Κόστα, τι να πούμε; Μπροστά του ο Μποτία, θυμίζει Καναβάρο! Χίλιες φορές προτιμότερο να έμενε ο Αυλωνίτης. Μπορεί να είναι δυνατός στον αέρα, αλλά με την μπάλα στα πόδια θυμίζει ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό. Απορώ ποιος εισηγήθηκε την απόκτηση του…

Ντεφορμέ και ο Σίλβα

Η εμμονή του Σίλβα με τον Ζντιέλαρ, ο οποίος κατά τα άλλα εχθές ήταν εξαιρετικός, αντί του έμπειρου για τέτοια ματς Καμπιάσο ή του Κασάμι, είναι ένα θέμα. Ένα άλλο είναι η καθυστερημένη είσοδος του Τσόρι, ειδικά μετά την κακή εικόνα που είχε ο Φορτούνης στο ματς. Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτά τα ματς, τα κερδίζουν οι προσωπικότητες όπως οι Καμπιάσο, Τσόρι, Κασάμι ή ακόμη και ο Φουστέρ(δεν έχει δηλωθεί στην λίστα). Όχι τα ταλέντα ή οι μετριότητες. Άσε λοιπόν τον Ζντιέλαρ και τον Σεμπά στο πάγκο και παίξε με δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο στο κέντρο. Βάλε και μπροστά τους Φορτούνη-Τσόρι-Ντουρμάζ, να τους λιώσεις τους Βέλγους. Ποιότητα, εμπειρία και χαρακτήρας. Διαφωνεί κανείς;

ΥΓ: Παρόλα αυτά, παραμένω αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς στο Καραισκάκη. Εκεί συνήθως μιλάει ο κόσμος. Δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από αυτή την χλιαρή …Άντερλεχτ! Θα είναι έγκλημα.

 

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Επίσημα στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Σεμπά, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αλ Σαμπάμπ. Η ...