Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πρόστιμο για την Κ.Α.Ε.

Πρόστιμο για την Κ.Α.Ε.

01

Με πρόστιμο ύψους 1.700 ευρώ τιμώρησε την Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ο Αθλητικός Δικαστής, για τις παραβάσεις που έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ.

Αναλυτικά του Αθλητικού Δικαστή  η απόφαση:

“ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: 

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (υβριστικό σύνθημα), πρόστιμο 500,00€ και 
β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.200,00, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 8-2-2016 και

2) Απαλλάσσεται ο Χ. Σταυρόπουλος, γεν. διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία (παράβαση των διατάξεων του Πειθαρχικού Κανονισμού), για τον ως άνω αγώνα”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Η αποστολή για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η ...