Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σφικτό αλλά δυνατό το ρόστερ

Σφικτό αλλά δυνατό το ρόστερ

139412077

Τελικά όχι μόνο δεν έγιναν μεταγραφές, αλλά το ρόστερ άδειασε σε τόσο μεγάλο βαθμό που ο Σίλβα μπορεί πλέον να τρίβει τα χέρια του, αφού αυτός το ζήτησε! Εξηγεί ο Κώστας Λιακούτσης.

Όταν σε μια ομάδα υπάρχουν πολλοί ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές, με απαιτήσεις ως προς το χρόνο συμμετοχής, είναι θέμα χρόνο να αρχίσουν οι γκρίνιες. Αυτό θέλησε να αποφύγει ο Μάρκο Σίλβα που παρέδωσε την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να φύγουν από την ομάδα.

Προς το παρόν, έχουν αποχωρήσει οι Γιαταμπαρέ (Βέρντερ), Ντοσεβί (Σταντάρ Λιέγης), Τζανδάρης (δανεικός στον Πανιώνιο), Ιωαννίδης (ως ελεύθερος στον Αστέρα Τρίπολης), Γούτας (δανεικός στη Ξάνθη), Μπεν (δανεικός στον Λεβαδειακό), Ολαϊτάν (δανεικός στην Κόρτραϊκ) και Γιαννιώτας (δανεικός στον ΑΠΟΕΛ).

Μόλις 24 ώρες πριν την τέλος την μεταγραφικής περιόδου, υπάρχουν σκέψεις να αποχωρήσουν ακόμη τρεις! Αναφέρομαι στον Μανιάτη (έχει πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης), στον Βούρο (δανεικός σε Πανιώνιο ή Λεβαδειακό) και Φινμπόγκασον (λήξη δανεισμού). Ενώ συμφωνα με πληροφορίες θα οριστικοποιηθεί και ο δανεισμός του Αυλωνίτη στην Στουρμ Γράτς μεσα στις επόμενες ώρες!

Το ρόστερ λοιπόν, αρχίζει και γίνεται πιο σφικτό αφού ο προπονητής πλέον θα στηριχθεί στον γνωστό κορμό που απαρτίζεται από τους Ρομπέρτο, Σιόβα, Μποτία, ΝταΚόστα, Μασουακού, Σαλίνο, Ομάρ, Καμπιάσο, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Τσόρι, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ερνάνι, Σεμπά και Ιντέγε. Μιλάμε για 17 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τραβήξει το κουπί μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σημαντικές βοήθειες πλέον, θα προσφέρουν και οι Καπίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Κολοβός και Πουλίδο οι οποίοι είναι και οι κερδισμένοι της υπόθεσης αφού ο χρόνος συμμετοχής τους θα αυξηθεί.

Σαν σκέψη μου ακούγεται ενδιαφέρον, αφού ρόστερ 25 παιχτών ζήτησε ο προπονητής και όχι 37! Τώρα θα έχει ότι χρειάζεται για να δουλέψει σωστά και θα κριθεί στο τέλος όταν και θα γίνει το ταμείο..

 

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...