Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μεταγραφή ή δικά μας παιδιά;

Μεταγραφή ή δικά μας παιδιά;

01

Ποια ονόματα ακούγονται για την επίθεση του Θρύλου και τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση; Ο Κώστας Λιακούτσης έχει τις απαντήσεις!

Την ώρα που αρχίζει να κλείνει το κεφάλαιο Φινμπόγκασον αλλά και αυτό του Πουλίδο, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα άλλο στον Ολυμπιακό. Αναφέρομαι φυσικά στην επιστροφή του Ιωαννίδη από την Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να πάρει την μία από τις δύο θέσεις επιθετικών που αδειάζουν στο ρόστερ της ομάδας.
Μιλάμε για ένα παιδί 20 χρονών, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ ως δανεικός από τους Πειραιώτες. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να αναδείξει τον αναμφισβήτητο ταλέντο του στην Γερμανία (μόλις 6 συμμετοχές) αλλά για να τον ζήτησαν, κάτι θα ξέρουν.

Το ποδοσφαιρικό του στυλ θυμίζει αυτό του Μήτρογλου, αφού παρά το ύψος του (1,87) έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση αλλά και ταχύτητα. Με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού είχε κάνει πράματα και θαύματα και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του. Επίσης είναι γηγενής και μπορεί να δηλωθεί στην Ουέφα χωρίς να χρειαστεί να αδειάσει θέση.

Δανεικοί στο εξωτερικό αγωνίζονται και οι Μπενίτες (λογικά επιστρέφει και αυτός) αλλά και Βέργος. Η αλήθεια είναι ότι για τον πρώτο δεν δείχνει να ψήνεται ο Μάρκο Σίλβα, ενώ ο δεύτερος τα πάει περίφημα στην Έλτσε και θα προτιμούσε να τελειώσει εκεί την σεζόν.

Τώρα όσο αφορά κάποια μεταγραφή δεν υπάρχει κάτι νεότερο, πέρα της γνωστής περίπτωσης του Βέλλιου αλλά και την βόμβα Μιραλάς, που είναι δύσκολο να απασφαλιστεί! Ίσως θελήσει η ομάδα να πάει σε μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή ή δανεικού, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται. Σημειώστε πάντως δύο ονόματα γιατί μπορεί να απασχολήσουν, αφού είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους. Ο Ρουμάνος Τσιπριαν Μαρικά και ο Τονγκολέζος Εμμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Ποιοι παίκτες της εθνικής θα μπορούσαν να παίξουν στον Ολυμπιακό

Είναι ευρεώς γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ίσως με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, χρειάζεται ενίσχυση ...