Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Όπως με την Μακάμπι αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

«Όπως με την Μακάμπι αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή που έκανε κόντρα στην Μακάμπι πρέπει να πραγματοποιήσει ο Ερυθρός Αστέρα απέναντι στο  Ολυμπιακό, αν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Νεμάνια Ντανγκούμπιτς.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία κορυφαία ομάδα στην Ευρωλίγκα, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, όπως παίξαμε κόντρα στην Μακάμπι, αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Χάσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, ξέρουμε ότι θα παίξουν χωρίς Πρίντεζη και Χάκετ, αλλά είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ο Λοτζέσκι παίζει πολύ καλά φέτος ενώ οι πάντες ξέρουν το μπασκετικό επίπεδο του Σπανούλη. Είναι πολύ σκληρή ομάδα». Είπε ό Σέρβος φόργουορντ.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...