Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χωρίς Καμπιάσο και Τσόρι ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη

Χωρίς Καμπιάσο και Τσόρι ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη

Με δύο απουσίες στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός.

Τις υπηρεσίες των Εστεμπάν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομνίνγκεζ θα στερηθεί στο αυριανό εξ’ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, εν’ όψει της αυριανής αναμέτρησης. Ο Καμπιάσο ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, προληπτικά, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το ματς με τον Ηρακλή. Η ενόχληση που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ τον αναγκάζει να μείνει, επίσης, εκτός δράσης για το αυριανό ματς. Η επάνοδός του, όπως και εκείνη του συμπατριώτη του, μέσου του Ολυμπιακού, αναμένεται πολύ σύντομα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά: 

Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...