Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χογκ και Μίλερ στην ερυθρόλευκη λίστα

Χογκ και Μίλερ στην ερυθρόλευκη λίστα

Οι επαφές των ιθυνόντων του Ολυμπιακού για μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζονται. Οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις εκκεμούν αλλά στον Πειραιά δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους με συνεχείς επαφές με παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στο λιμάνι.

Όπως σας γράψαμε χθες το πρωί, ο Άαρον Τζάκσον αποτελεί διακαή πόθο του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη θέση “1”, ωστόσο έχει αποφασιστεί η ενίσχυση και στη ρακέτα μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Πάτρικ Γιανγκ και την προσθήκη ενός ποιοτικού παίκτη πίσω από τον Πρίντεζη.

Ντάνστον Χογκ και Ντάριους Μίλερ, είναι δύο παίκτες για τους οποίους ο Ολυμπιακός ρώτησε τα οικονομικά δεδομένα και διερευνά τις προθέσεις τους αναφορικά με τον επόμενο προορισμό τους. Ο πρώην παίκτης της Τρέντο και της Κηφισιάς, χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων και αποτελεί μια πολύ καλή και οικονομική περίπτωση για τη θέση “4”, παρέα με τον Ντάριους Μίλερ, ο οποίος φέτος τελείωσε τη σεζόν στη Μπάμπερκ με μ.ο. στην Ευρωλίγκα 9,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 7,4 ranking. Οι δύο παίκτες βέβαια διαφέρουν μεταξύ τους καθώς ο Χογκ είναι περισσότερο παίκτης ρακέτας ενώ ο Μίλερ μπορεί να λογιστεί και ως stretch four αν και τα περισσότερα παιχνίδια στη Γερμανία τα έκανε ως περιφερειακός.

 

ΥΓ.: Οι Σπερς έχουν δικαίωμα μέχρι τις 15 Ιουλίου να αποφασίσουν αν εντάξουν τον Μιλουτίνοφ στο ρόστερ τους.

ΥΓ.: Το ραντεβού Μάντζαρη-Αγγελόπουλων είναι προγραμματισμένο για σήμερα (16/6) το μεσημέρι.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Μεγάλος Ολυμπιακός μέσα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 από το «Γ. ...