Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Χάσι:”Να βρούμε την χαμένη ψυχολογία’

Χάσι:”Να βρούμε την χαμένη ψυχολογία’

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της ομάδας μας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Το αποτέλεσμα των δύο παιχνιδιών με Ξάνθη και Αστέρα, δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Απέναντι στην Ξάνθη είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε καλά, ενώ σήμερα όχι. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε μόνο δύο ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε πολύ κινητικότητα για 30 λεπτά και στο δεύτερο δεν δημιουργήσαμε σχεδόν τίποτα.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά περπατούσαμε. Περιμέναμε την αντίδραση των παικτών μετά το αποτέλεσμα της Τρίτης, όμως δεν είδαμε κάτι τέτοιο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο ένα γκολ θα ήταν αρκετό για εμάς για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε, πήραμε μεγάλο ρίσκο και το μόνο που γινόταν ήταν να παίρνουμε ρίσκο χωρίς να δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ».

Για το αν έπρεπε να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα: «Γιατί; Είχαμε πολύ καιρό να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Δεν μπορεί από παιχνίδι σε παιχνίδι να αλλάζει συνέχεια όλη η ομάδα. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε με υπομονή να καθαρίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο δεν πιστεύω ότι ήταν αυτή η αιτία, γιατί δεν μπορείς να κάνεις συνεχώς αλλαγές και αυτούς αποφασίζω να βάλω στο παιχνίδι».

Για τον Πάρντο: «Έχει την εμπιστοσύνη μου γιατί δεν ήταν εδώ πέρσι και τώρα είναι εδώ. Ήταν στη Ναντ, δεν έπαιζε καθόλου και τώρα βρίσκεται εδώ».

Για το αν νιώθει πίεση: «Η πίεση υπάρχει πάντα, νιώθω περισσότερη πίεση απ’ όσο κάποιος μπορεί να δεχτεί. Είμαστε μία νέα ομάδα που ακόμα χτίζεται, πρέπει να βρούμε αυτοματισμούς και καλή ψυχολογία και είμαι σε μία ομάδα που πάντα νιώθει πίεση. Προσπαθούμε να βρεθούμε ως ομάδα και να βρούμε την χαμένη ψυχολογία».

Για το ματς της Τρίτης με τον Αστέρα: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα έχουμε ματς ανά τρεις μέρες και για αυτό έχουμε μία ομάδα με πολλές λύσεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην ψυχολογία μας, να ανακάμψουμε μετά το σημερινό ματς, μετά να δουλέψουμε πολύ, να δούμε ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτούς θα επιλέξουμε».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Οι δηλώσεις Μπαρτζώκα και Παπανικολάου ενόψει Εφές

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο (19/03, 19:30) ...