Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Χάσαμε λόγω της επίθεσής μας»

«Χάσαμε λόγω της επίθεσής μας»

Η κακή λειτουργία στην επίθεση και τα 18 συνολικά λάθη στα οποία υπέπεσε ο Ολυμπιακός, ήταν τα στοιχεία που του στέρησαν σήμερα τη νίκη, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά και την 2η ήττα από την Εφές ο κόουτς του Ολυμπιακού:

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Εφές για τη νίκη της. Πιστεύω ότι χάσαμε λόγω της επίθεσης μας απόψε. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση, δεν διαβάσαμε καλά τι μας έδινε η άμυνα, για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο και δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Όταν κρατάς τους αντιπάλους στους 64 πόντους, εκτός έδρας, εάν είσαι λίγο καλύτερος επιθετικά, νικάς. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή επίθεση, κάναμε 18 λάθη, αυτά είναι πάρα πολλά για ματς εκτός έδρας και πολλά από αυτά ήταν χωρίς πίεση. Και αυτά τα λάθη ήρθαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Στο τέλος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στο ματς, αλλά ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ, ένα εύκολο καλάθι για την Εφές και ένας χαμένος αιφνιιδιασμός από μεριάς μας, δεν μας επέτρεψε να κλέψουμε τη νίκη. Η Εφές προηγείται με 2-1, είναι μια νίκη μακριά από το Final Four και τώρα θα παλέψουμε για τις πιθανότητες μας για το 2-2».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...