Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φράνκο Χάρα, σε ευχαριστούμε!

Φράνκο Χάρα, σε ευχαριστούμε!

Σε ευχαριστούμε, Φράνκο Χάρα
Το γκολ με την ΑΕΚ, η καλύτερη στιγμή του Χάρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Φράνκο Χάρα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά το γκολ στις 11 Μαρτίου 2015 δεν θα ξεχαστεί ποτέ! Θυμηθείτε το!

Στις 24 Ιανουαρίου 2015, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Φράνκο Χάρα από την Μπενφίκα. Στις 31 Αυγούστου του ίδιου έτους, οι ερυθρόλευκοι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος “θυσιάστηκε” για να αδειάσει θέση ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε από τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.

Ο Χάρα μπορεί να μην ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού αυτούς τους οκτώ περίπου μήνες, αλλά κάτι έχουμε να θυμόμαστε από την παρουσία του με τα ερυθρόλευκα! Στις 11 Μαρτίου, στον επαναληπτικό προημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 89ο λεπτό! Γκολ με το στήθος, 60.000 αγάλματα, διακοπή του αγώνα λόγω επεισοδίων και πρόκριση στην ημιτελική φάση! Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το νταμπλ στο φινάλε της σεζόν 2014-2015, με τον Αργεντινό να βάζει την υπογραφή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συνολικά, έπαιξε σε 16 επίσημα ματς, σκοράροντας 6 φορές. Φράνκο Χάρα, σε ευχαριστούμε!

To γκολ του Χάρα στο ΟΑΚΑ:

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...