Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φορτούνης: “Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα”

Φορτούνης: “Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα”

Τι δήλωσε από το Ζέεφελντ ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης σε τετ α τετ με τον Μάρκο Σίλβα

Ο Κώστας Φορτούνης μιλάει από το Ζέεφελντ για τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Σίλβα. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε από το Ζέεφελντ της Αυστρίας στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου. Διαβάστε στο απόσπασμα που ακολουθεί τι είπε για τον ίδιο, τον Μάρκο Σίλβα και το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντούκλα Πράγας (15/7, 19:15) στο Βεργκλ. Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί στις 03:00, τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/7). Μείνετε συντονισμένοι στα kokkina.gr.

Αναλυτικά το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης:

Φέτος είσαι από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα. Θα παίξει ρόλο αυτό στο να δούμε έναν καλύτερο Φορτούνη;

“Είναι πάρα πολύ καλό να βρίσκομαι από το ξεκίνημα με την ομάδα. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους συμπαίκτες σου, προετοιμάζεσαι μαζί τους, ξέρεις τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είσαι πιο έτοιμος”.

Έχετε συμπληρώσει πλέον τέσσερις ημέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον Μάρκο Σίλβα;

“Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλες τις ημέρες. Ο προπονητής είναι καινούργιος και είναι να λογικό να προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα. Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι σύμμαχός μας. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε πολλά και θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.

Την Τετάρτη (15/7) είναι το πρώτο φιλικό απέναντι στην Ντούκλα Πράγας. Τί να περιμένουμε;

“Εντάξει είναι το πρώτα φιλικό της σεζόν, μέσα στην προετοιμασία. Συνεπώς δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα, διότι είμαστε όλοι αρκετά κουρασμένοι. Θα τα δώσουμε όλα όμως, διότι είμαστε Ολυμπιακός και μπαίνουμε για να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε, όπως και να ‘χει, σε κάθε ματς, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο”.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...