Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φορτούνης:”Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες”

Φορτούνης:”Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες”

O Kώστας Φορτούνης μιλώντας στη NOVA τόνισε την ανάγκη να τελειώσουν οι ερυθρόλευκοι στη σεζόν με 2 νίκες στα εναπομείναντα ματς.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός:

«Θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται στο τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη. Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να τον ευχαριστήσουμε για όλη τη χρονιά και να νικήσουμε, συνεχίζοντας την επόμενη σεζόν».
Για την ήττα στο ματς με τον Απόλλωνα σχολίασε: «Δεχτήκαμε ένα γκολ στα 30 δευτερόλεπτα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι και μετά κυνηγούσαμε τον αντίπαλο για να σκοράρουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος όχι και τόσες, γιατί ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω κι εμείς δυσκολευτήκαμε. Συνεχίζουμε και προχωράμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
Για τη σημασία της κατάληψης της 3ης θέσης τόνισε: «Σαν Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσουμε την Κυριακή με νίκη στο γήπεδό μας το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και να του δώσουμε την 3η θέση και να κοιτάξουμε έπειτα τη συνέχεια. Ο Παναιτωλικός έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, εμείς στο γήπεδό μας αν είμαστε αυτοί που πρέπει και σοβαροί, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάμε για τη νίκη».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Διπλό τίτλου στην Τρίπολη με ηγέτη Φορτούνη!

Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς με δικά του τέρματα ...