Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Φιορεντίνα και Νάπολι για Ελαμπντελαουί

Φιορεντίνα και Νάπολι για Ελαμπντελαουί

Ομάρ Ελαμπντελαουί
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα του Ολυμπιακού

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο δεξιός ακραίος μπακ του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Νορβηγός άσος, ήταν μια από τις ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν που μας τελείωσε, αφού ερχόμενος στην “αφάνεια” χωρίς πολλά μπράβο και τυμπανοκρουσίες, απέδειξε πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ανεβάζοντας ραγδαία τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αναγκάζοντας μάνατζερ και προπονητές να τον σημειώσουν με έντονα γράμματα στα μπλοκάκια τους.

Ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Ομάρ, εκτός αν η πρόταση είναι εξαιρετική. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από τη γείτονα χώρα, Νάπολι και Φιορεντίνα είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για τον 23χρονο παίκτη, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δηλώσεις Μαρτίνς, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ

Όσα δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι Πέδρο Μαρτίνς, Ομάρ Ελαμπντελαουί ...