Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Φιλική νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό

Φιλική νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 77-55 του Αθηναϊκού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη το Σάββατο (3/9) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν με τα νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν φέτος στο δυναμικό τους, την Εβίνα Μάλτση, την Στέλλα Καλτσίδου, την Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, την Κατερίνα Μπαρτόνοβα και την Στέλλα Φουράκη. Δεν αγωνίστηκαν οι Λικέντρα Τζόνσον και η Μαρία Ρόζα Μπόνη που γυμνάζονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και οι δυο Αμερικανίδες, Λινέτα Κάιζερ και η Ερλάνα Λάρκινς οι οποίες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τον Οκτώβριο.

Καπογιάννη: «Αναμενόμενα και ενθαρρυντικά ορισμένα σημάδια»

Η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ορισμένα σημάδια που δείξαμε ήταν αναμενόμενα και ενθαρρυντικά. Αλλά αναμενόμενα είμαστε και σε κάποια πράγματα αρκετά πίσω. Αν λάβουμε όμως υπ’ όψιν μας ότι δυο παίκτριες ενσωματώθηκαν πριν δυο ημέρες, δεν μπορούσαμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις. Το καλό είναι ότι είδαμε θετικά πράγματα και πάνω εκεί θα πατήσουμε για να βελτιωθούμε στα επόμενα φιλικά».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Μεγάλος Ολυμπιακός μέσα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 από το «Γ. ...