Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Φιλίποφ και Κοκκινάκης για τελικό!

Φιλίποφ και Κοκκινάκης για τελικό!

filipov

Οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού μίλησαν στο μετά το τέλος του ημιτελικού και τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή!

Ντίμα Φιλίποφ: “Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, δεν φοβόμαστε κανέναν”

“Όπως είχα πει και χθες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο πρέπει να κάνουμε δυο νίκες Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα, την πρώτη νίκη. Πιστεύω ότι στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στο τρίτο σετ ήμασταν μπροστά με 4-5 πόντους, αλλά κάναμε κάποια συνεχόμενα λάθη, ο Ηρακλής μας ισοφάρισε και μέχρι το 20-20 πηγαίναμε μαζί στο σκορ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, αφού όταν ήμαστε μπροστά στο σκορ δεν πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μας ισοφαρίζουν. Από εκεί και πέρα έχουμε λίγο χρόνο να χαλαρώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ που θα παίξουμε στο πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, στο μεγάλος τελικό του League Cup που θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας, εγώ θέλω να παίξουμε όπως ξέρουμε να παίζουμε, δεν φοβόμαστε κανέναν, είμαστε ο Ολυμπιακός και στον τελικό πρέπει να το δείξουμε αυτό.”

Μενέλαος Κοκκινάκης: “Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, κοιτάμε μόνο την ομάδα μας”

“Ο Ηρακλής είναι ένα ιστορικό σωματείο, αλλά σε αυτή τη διοργάνωση γνωρίζαμε ότι θα κατέβει να παίξει χωρίς άγχος, αφού δεν είχαν κάτι να χάσουν και έβλεπαν το Final-4 σαν μια γιορτή. Η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να έχει άγχος είναι το φαβορί, εμείς όμως δεν μπορώ να πω ότι είχαμε άγχος, αφού πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Γνωρίζαμε ότι αν παίξουμε καλά θα μπορούσαμε να νικήσουμε εύκολα αυτό το παιχνίδι όπως και έγινε. Κάναμε κάποια μικρά λαθάκια στο τρίτο σετ αλλά τα διορθώσαμε γρήγορα, καταφέραμε να επικρατήσουμε με 3-0 και να πάρουμε την πρόκριση για τον αυριανό τελικό. Όσο αφορά τον αυριανό αγώνα, δεν έχω κάποια προτίμηση μιας και οι δυο ομάδες είναι αρκετά καλές φέτος και πάνω από όλα, όπως λέει και ο προπονητής μας, εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας. Αν εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και ακολουθούμε σωστά την τακτική, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, οπότε κοιτάμε τον εαυτό μας και τίποτα άλλο.”

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

«Ο κόσμος, η μεγάλη μας δύναμη!»

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού θα τεθεί από αύριο, Δευτέρα (11/8) η νέα Κάρτα ...