Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Υπό το βλέμμα Γκαρσία για το διπλό στη Λάρισα

Υπό το βλέμμα Γκαρσία για το διπλό στη Λάρισα

 

Με προπόνηση στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στην Λάρισα. Οι παίκτες του Θρύλου θέλουν να μπουν με το… δεξί και τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας το νικηφόρο τους σερί και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Κόντης επέλεξε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές για να ταξιδέψουν στην Λάρισα, για το αυριανό (7/1, 19:30) ματς κόντρα στην ΑΕΛ: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Στο γήπεδο της Θεσσαλίας αναμένεται να μεταβεί ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων Όσκαρ Γκαρσία , ο οποίος λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι του Σαββάτου, έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τους τρεις συνεργάτες του προκειμένου να μεταβεί στη Λάρισα και ναδει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας. Στον πάγκο των ερυθρολεύκων βρίσκονται οι Χρήστος Κόντης και Βασίλης Βούζας.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Οι 23 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στον Βόλο για τον αγώνα της Κυριακής ...