Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Τσουνάμι στη Θεσσαλονίκη!

Τσουνάμι στη Θεσσαλονίκη!

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Θρύλου από το Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης καθώς συνοδεύτηκε από την άνετη επικράτηση με 13-4 σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο 12ης αγωνιστικής με την οποία άνοιξε η αυλαία του Β’ γύρους του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες που διεύρυναν το απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχουν φέτος, σημείωσαν παράλληλα την 96η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα (ενώ συνολικά μετρούν 108 σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις μαζί με τις 12 για το Κύπελλο Ελλάδας).

Ανέβασε στροφές στην επανάληψη

Ο Θρύλος προηγήθηκε με το επιμέρους 3-1 στο 1ο οκτάλεπτο και έφτασε στο 6-3 στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό αφού σκόραρε μόλις μια φορά στις δυο τελευταίες περιόδους. Ο Ολυμπιακός διεύρυνε την καθολική του κυριαρχία, προηγήθηκε με +5 στο τέλος του 3ου οκταλέπτου, ενώ και η τελευταία περίοδος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Με τα γκολ των Γενηδουνιά, Φουντούλη, Ποντικέα και Μουρίκη οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν δια περιπάτου στο τελικό 13-4 και πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη.

Tα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3,1-3, 0-4

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Νικολαϊδης (6:57), 1-1 Μουρίκης (φουντ, 5:37)1-2 Φουντούλης (πέναλτι, 3:33), 1-3 Γιάνοβιτς (0:55)

2ο οκτάλεπτο: 2-3 Σάριτς (πέναλτι, 7:12), 2-4 Κολόμβος (π/π, 3:40), 2-5 Ντόσκας (κόντρα, 2:10), 3-5 Νικολαϊδης (πέναλτι, 1:17), 3-6 Φουντούλης (π/π., 0:50)

3ο οκτάλεπτο: 4-6 Σάριτς (5μ., 6:20), 4-7 Μουρίκης (π/π., 5:40), 4-8 Μυλωνάκης (περιφέρεια, 5:09), 4-9 Ντόσκας (περιφέρεια, 0:30)

4ο οκτάλεπτο: 4-10 Γενηδουνιάς (περιφέρεια, 6:42), 4-11 Φουντούλης (π/π., 4:30), 4-12 Ποντικέας (κόντρα, 4:00), 4-13 Μουρίκης (φουντ., 3-15),

ΠΑΟΚ: Καραμπέτσος, Σαρησάββας, Σάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Νικολαϊδης 1, Νάνος, Παπαποστόλου, Σαριτς 2, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Tσολακούδης 1, Προσινικλής Π., Σκορδίλης, Σιώπκας, Πολύζος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Αργυρόπουλος, Ποντικέας 1, Ντόσκας 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας, Γαλανόπουλος

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχαμε καλό ρυθμό στην αρχή αλλά κερδίσαμε εύκολα. Κοιτάμε τώρα τη συνέχεια και έχουμε δυο παιχνίδια με Εθνικό και Παναθηναϊκό μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα με την O.S.C. στις 7 Φεβρουαρίου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: «Ήταν ένα παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος λίγο διαφορετικά από τα υπόλοιπα, λόγω και του ονόματος του αντιπάλου. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε και κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Όμως στη συνέχεια αν και χάσαμε πολλές ευκαιρίες ανοίξαμε τη διαφορά στο σκορ και φτάσαμε εύκολα στην τελική επικράτηση».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Η διαφορά μας με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και οι στόχοι μας διαφορετικοί. Εμείς δοκιμάσαμε και ορισμένα πράγματα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Το απίστευτο ταξίδι των Νέων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο UEFA Youth League ολοκληρώθηκε ...