Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τσέρι:”Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”

Τσέρι:”Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”

Χαρούμενος, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γουίλ Τσέρι. «Επιτέλους πήραμε μια νίκη! Είχαμε ήδη μία, όμως, στην συνέχεια χάσαμε κάποια παιχνίδια που θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα και είναι ωραίο το συναίσθημα αυτής της νίκης, όμως, σήμερα επιστρέψαμε στην πραγματικότητα. Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή. Εξακολουθούμε να έχουμε αρνητικό ρεκόρ, όμως, θεωρώ πως με τη νίκη αυτή κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ερωτηθείς για τη δική του καλή εμφάνιση, είπε: «Συνεχίζω να χτίζω. Θεωρώ πως έκανα καλό παιχνίδι και στον αγώνα με την Μπασκόνια. Προσπαθώ να ‘χτίσω’ πάνω σε αυτό. Σε εκείνο το παιχνίδι, το μόνο που δεν ήρθε ήταν η νίκη. Όμως, χθες τα καταφέραμε και είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνολική μας εμφάνιση. Όσον αφορά εμένα, θέλω να κάνω πάντα ότι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα, είτε αυτό είναι να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων μας, είτε να σκοράρω, να τρέχω την ομάδα… Έχουμε πολλούς σκόρερ στην ομάδα, οπότε όταν τα σουτ βγαίνουν θα τα παίρνω. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η ενέργεια. Θέλω όποτε βρίσκομαι στο παρκέ να αλλάζω την ενέργεια της ομάδας και να κάνω τη διαφορά για να φτάνουμε στη νίκη».

Για την προσθήκη των Ρότσεστι και Ριντ, τόνισε: «Είναι σπουδαίοι παίκτες. Πριν από μερικά χρόνια έπαιξα κόντρα στον Τέιλορ όταν ήμουν στην Τσεντεβίντα, όταν εκείνος ήταν στον Ερυθρό Αστέρα και έπαιζαν στην Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαίος σκόρερ, επίσης δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και παίρνει μεγάλα σουτ όταν χρειάζεται. Ο Ριντ είναι ένας ψηλός που θα έρθει να βοηθήσει τον Μιλουτίνοφ. Οι ψηλοί μας τα έχουν πάει πολύ καλά φέτος, αλλά δεν θέλεις να τους ‘κάψεις’. Ο Γουίλι θα έρθει και θα δώσει ενέργεια. Είναι πολύ αθλητικός, που μπορεί να μπλοκάρει σουτ και θα μας βοηθήσει πολύ. Θα πάρει μεγάλο μέρος πίεσης από τον Μιλουτίνοφ».

Μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αμερικανό γκαρντ. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός αυτό, παραδέχθηκε πως … «Το ότι αυτά τα λόγια ήρθαν από εκείνον σημαίνει πολλά. Είναι θρύλος. Είναι πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Είναι τιμή μου που μαθαίνω από εκείνον, αλλά και που λαμβάνω από εκείνον τέτοια σχόλια. Σε κάνει να θες να προσπαθήσεις ακόμη πιο σκληρά. Αρχίζουμε όλοι και βρίσκομαι τον δρόμο μας στην ομάδα. Αρχίζουμε και βρίσκουμε τους ρόλους μας και ελπίζω πως θα ‘χτίσουμε’ πάνω σε αυτό. Όταν, όμως, μιλά με τέτοιο τρόπο για σένα ο Σπανούλης θέλεις να συνεχίσεις έτσι για να πάρεις ακόμη περισσότερα κομπλιμέντα από εκείνον!».

Τέλος, έστειλε και εκείνος… απευθείας μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού (01/11) αγώνα: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Αγαπάμε τους φιλάθλους μας, ειδικά εκείνους που μας υποστήριξαν ακόμη και όταν δεν κάναμε μια καλή αρχή. Είναι πάντα εκείνοι που σου δίνουν κουράγιο όταν σε βλέπουν ή μέσω των social media. Ελάτε να μας υποστηρίξετε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τέλος επίσημα ο Τσέρι

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ – ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της ...