Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Τρελάθηκαν» οι Ισπανοί με Ολυμπιακό

«Τρελάθηκαν» οι Ισπανοί με Ολυμπιακό

Έκανε πάλι την Ευρώπη να… παραμιλάει ο Ολυμπιακός.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση μ’ ένα τρομερό come-back και κατάφερε να πάρει τη νίκη στην παράταση κόντρα στην Εφές με 87-91. Στο νέο αυτό κατόρθωμα των «ερυθρολεύκων», «υποκλίθηκε» και ο ισπανικός Τύπος.

Σας παραθέτουμε εδώ την αναφορά της ισπανικής εφημερίδας «Marca» στο χθεσινό παιχνίδι:

«Ο Ολυμπιακός έχει αναγάγει σε… τέχνη το ν’ ανατρέπει παιχνίδια. Είναι στο DNA αυτής της ομάδας! Ακόμα και όταν η Εφές του Ίβκοβιτς και του Τζέισον Γκρέιντζερ (που ήταν εξαιρετικός εχθές με 14 πόντους στην τέταρτη περίοδο), προηγήθηκε με επτά πόντους (75-68) με λιγότερο από ένα λεπτό ν’ απομένει, οι «ερυθρόλευκοι» το πίστεψαν και κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση και στη συνέχεια να το κερδίσουν. Και όλα αυτά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στα κρίσιμα σημεία βρισκόταν στον πάγκο».

*Στην Μαδρίτη άλλωστε -εκεί όπου εδρεύει και η “Marca”- έχουν προσωπική εμπειρία από ανατροπές του Ολυμπιακού. Στον τελικό του 2013 το 10-27 υπέρ των “Μερένχες”, είχε μετατραπεί στο τέλος σε 100-88 υπέρ των Πειραιωτών του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...