Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τι συμβαίνει στα μεταγραφικά και το ρόστερ

Τι συμβαίνει στα μεταγραφικά και το ρόστερ

Πανάκριβος ο Μιραλάς για τον Ολυμπιακό
Είναι πολλά τα λεφτά, Κέβιν…

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας. Ποια ονόματα διαψεύστηκαν από τον Ολυμπιακό, τι συμβαίνει με το ρόστερ.

Aποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Mετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τη συμφωνία με τους εταίρους, στον Ολυμπιακό βάζουν μπρος για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Στόχοι έχουν εντοπιστεί, συζητήσεις σαφώς και γίνονται, αλλά από τους ερυθρόλευκους δεν διαρρέεται το παραμικρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι υποψήφιοι παίκτες κάνουν κανονικά προετοιμασία με την ομάδα τους και όταν με το καλό αποκτηθούν θα είναι σε θέση να μπουν και να παίξουν, καθώς θα βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι αυτός που “σκανάρει” τους πάντες: τόσο τους παίκτες που βρίσκονται εδώ στο Ζέεφελντ, όσο και αυτούς που πρόκειται να γίνουν μέλη της ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής, μετά το τέλος του σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία και τα δύο φιλικά ματς στην Τουρκία (με Φενέρμπαχτσε και Αντάλιασπορ), θα κάνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού που έχει στη διάθεσή του. Πριν από το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, δηλαδή, στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου και θα μεταβεί η αποστολή στις 28 Ιουλίου. Έξι-επτά παίκτες, ίσως και περισσότεροι, αναμένεται να “κοπούν” πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που ακούγονται, διαψεύστηκε κατηγορηματικά αυτό του Περουβιανού εξτρέμ, Αντρέ Καρίγιο, της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο Νενέ μπορεί να δηλώνει παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένο το θέμα, όπως υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες ο Βραζιλιάνος αριστερός μεσοεπιθετικός στην πατρίδα του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Παπακουλί Ντιόπ, που έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε. Και για τους δύο αυτούς παίκτες το ενδιαφέρον έχει ατονήσει, καθώς ο Μάρκο Σίλβα αναζητά κάτι διαφορετικό που θα ταιριάζει περισσότερο στα πλάνα του.

Όσο για τον Κέβιν Μιραλάς, οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν, αλλά τα 15.000.000 ευρώ που ζητάει η Έβερτον για την παραχώρησή του, είναι ένα απαγορευτικό ποσό για την ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός, παρά την εφορία που φτάνει κοντά στο 50% στην Ελλάδα, θα μπορούσε να καλύψει τις ετήσιες απαιτήσεις του Βέλγου επιθετικού, ύψους 2.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που βρεθεί μία ελκυστική προοπτική σε ετήσιο συμβόλαιο, ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού θα κάνει την υπέρβαση, αν κρίνει ότι αξίζει τον κόπο.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...