Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Τελειώνει του Γιανγκ

Τελειώνει του Γιανγκ

Πάτρικ Γιανγκ Ολυμπιακός
Ο Πάτρικ Γιανγκ προβάρει τα ερυθρόλευκα

Εντός της εβδομάδος αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Πάτρικ Γιανγκ και Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, έχει έρθει σε μία καταρχήν συμφωνία με τον Πάτρικ Γιανγκ ώστε να αντικατατήσει τον απερχόμενο προς την Εφές Μπράιαν Ντάνστον. Ο θηριώδης αμερικανός -πρώην της Γαλατά- διήνυσε με εκπληκτική περυσινή χρονιά με την τουρκική ομάδα, αποτελώντας τη συνέχεια στους αθλητικούς undersized ψηλούς που επιλέγει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια από εποχής Κάιλ Χάινς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει τυπικά τις μεταγραφές των Ντι Τζέι Στρόμπερι και Γιάννη Αθηναίου, ενώ απέκτησαν και τον μικρό Τολιόπουλο για το μέλλον όμως υπάρχουν κι άλλες που “τρέχουν”. Η υπόθεση Γιανγκ ήταν προαποφασισμένη όμως εφόσον δεν υπήρχε στα χέρια των ανθρώπων των Πειραιωτών υπογεγραμμένο συμβόλαιο, όλα ήταν στη σφαίρα του πιθανού, ακόμα κι αν υπήρχε προφορική συννενόηση και προσύμφωνο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Αμερικανός απέσυρε τη συμμετοχή του στο Summer league του Βέγκας, απόρροια της ερυθρόλευκης συμφωνίας.

Η αίσθηση πως ο Γιανγκ κοιτούσε τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο Grexit ισχύουν μεν σ΄ένα βαθμό όμως δεν αποτελούν αυτές καθ’ αυτές τις αιτίες της καθυστέρησης. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες του συμβολαίου καθώς και ορισμένα προοσωπικά ζητήματα του παίκτη, επίσης έπαιξαν το ρόλο τους, όχι όμως σε βαθμό που να κινδινεύει να “χαλάσει” η μετακίνηση. Γι΄αυτό άλλωστε και στην ΚΑΕ υποστήριζαν έντονα μέχρι χθες πως δεν υπάρχει συμφωνία. Αν υπήρχε με την επίσημη της έννοια, θα ανακοινώταν, οπότε διατηρείται σωστά μια στάση επιφύλαξης.

Μέσα στη τρέχουσα εβδομάδα λοιπόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Γιανγκ, θωρακίζοντας για τα καλά τη front line τους για την επόμενη σεζόν.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

10 παίκτες που «είχε» και… «έχασε» ο Ολυμπιακός

Με αφορμή τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ για τη Φενέρ, παρά την ύστατη προσπάθεια ...