Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Τέλος από τον Ολυμπιακό Γούνας, Μάγιαρακ και Σμιθ

Τέλος από τον Ολυμπιακό Γούνας, Μάγιαρακ και Σμιθ

Οι τρεις αθλητές δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακο.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελούν οι Μπλάι Μάγιαρακ, Αλέξανδρος Γούνας και Τζέσε Σμιθ, οι οποίοι δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους αθλητές του τμήματος πόλο ανδρών, Μπλάι Μάγιαρακ, Τζέσε Σμιθ και Αλέξανδρο Γούνα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τους τρεις αθλητές που τίμησαν και τιμήθηκαν φορώντας το σκουφάκι της ομάδας μας κατακτώντας τίτλους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, είναι να βρίσκεται και πάλι στο Final Six της Βουδαπέστης, ολοκληρώνοντας την παρουσία του εκεί, παραμένοντας αήττητος. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Βλάχο, αποφάσισαν να γίνει ακόμα μια προσθήκη ξένου αθλητή, ο οποίος θα πλαισιώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών αλλά και των Παγκοσμίου φήμης ξένων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...