Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σφαιρόπουλος: “Μία επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει”

Σφαιρόπουλος: “Μία επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει”

sfairopoulos

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Ελλάδα, το οποίο που κέρδισε τη σεζόν 2014-2015, αλλά και για τη νέα αγωνιστική χρονιά που αρχίζει σύντομα.

Λίγη ώρα μετά τη βράβευσή του ως κορυφαίου προπονητή της περασμένης σεζόν στην Ελλάδα, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στην κάμερα της Nova. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Για τη βράβευσή του: “Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, μετράνε λίγο οι ατομικές διακρίσεις. Για μένα μετράει το πρωτάθλημα και ο τελικός της Ευρωλίγκας. Προσπάθησα για το καλύτερο, να δουλέψω με συνέπεια και σοβαρότητα πάνω στις βασικές αρχές της φιλοσοφίας της ομάδας και να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο καλό του Ολυμπιακού”.

Για τον φετινό Ολυμπιακό: “Μία επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Ο τρόπος είναι ο ίδιος. Δίνουμε βάση στην άμυνα και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο των παικτών στην επίθεση. Χρειάζονται χρόνο οι νέοι παίκτες για να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία της ομάδας. Μας έλειπαν και αρκετοί διεθνείς. Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούν μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα ζητούμενο, πλέον, για να παρουσιάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ένα ομοιογενές σύνολο”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σφαιρόπουλος:”Για τους μικρούς μας παίκτες θέλω να πω πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε τα εξής μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα ...