Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Στο Βερολίνο για το «διπλό»

Στο Βερολίνο για το «διπλό»

dac4ffd933c5743ac753da11d4216985mpolo1

Ο Θρύλος βρίσκεται στη Γερμανία και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Σπαντάου την Τετάρτη το βράδυ (20:30, Novasports3)

Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (10/11) η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που την Τετάρτη το βράδυ (20:30, Novasports 3) αντιμετωπίζει τη Σπαντάου στην πισίνα SSH SCHÖNEBERG στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Oι Πειραιώτες μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην Ουγγαρία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και το βαθμό της ισοπαλίας στην δύσκολη έδρα της Έγκερ, θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος. Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι πολίστες και ο Αλέξανδρος Γούνας που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Βλάχος: «Με αυτοπεποίθηση στο Βερολίνο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και με πολύ αυτοπεποίθηση. Αν προσέξουμε και ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες που έχει κάθε εκτός έδρας παιχνίδι τα πράγματα θα κυλήσουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη για φέτος μακριά απο το σπίτι μας».

Μουρίκης: «Στόχος η νίκη σε κάθε ματς»

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Moυρίκης τόνισε με τη σειρά του στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) : «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, το δεύτερο σερί στην Ευρώπη. Στόχος σε κάθε ματς είναι η νίκη. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει πιθανότητες απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι τόσο καλή όσο η δικία μας και ίσως η πιο αδύναμη θεωρητικά του ομίλου. Άμα εμφανιστούμε όπως πρέπει να εμφανιστούμε και κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα τους προσθέσουμε στον έναν που έχουμε από την ισοπαλία με την Έγκερ».

Α’ Όμιλος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2η Αγωνιστική (11/11)

(20:30, Βερολίνο) Σπαντάου-Ολυμπιακός

(20:15, Βαρκελώνη) Μπαρτσελονέτα- Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι

(21:45, Κροατία) Πριμόριε-Έγκερ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜ. ΑΓ. ΤΕΡΜ.

1. Πριμόριε 3 1 11-9

2. Μπαρτσελονέτα 3 1 9-7

3. Ολυμπιακός 1 1 8-8

4. Έγκερ 1 1 8-8

5. Γιαντράν 0 0 9-11

6. Σπαντάου 0 0 7-9
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3η Αγωνιστική (28/11)

Ολυμπιακός-Πριμόριε Ριέκα

Έγκερ-Μπαρτσελονέτα

Γιαντράν-Σπαντάου

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Άλλο ένα βήμα προς το Final 8!

Μια ακόμα πολύ μεγάλη νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στη Γένοβα, πήρε ο Ολυμπιακός. ...