Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στον Πανιώνιο ο Καραμάνος

Στον Πανιώνιο ο Καραμάνος

karamanos

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Καραμάνος τη σεζόν 2015-2016. Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού.

Ο Τάσος Καραμάνος έδωσε το “παρών” στον αγιασμό και την προπόνηση του Πανιωνίου το απόγευμα της Τετάρτης (19/8), καθώς παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού στους κυανέρυθρους.

Ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε ικανοποιημένος από την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και έτοιμος να αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν μία συνειδητή επιλογή να έρθω στον Πανιώνιο. Στην κατάσταση που βρισκόμουν έπρεπε να πάρω μία απόφαση που θα με κάνει να νιώσω καλά ποδοσφαιρικά. Να βρεθώ σε ένα κλίμα που να είμαι ήρεμος και να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανιωνίου για το ότι επέμειναν να έρθω στην ομάδα.

Ο Πανιώνιος μπορεί να βρίσκεται πλέον σε μία κατάσταση που δεν του επιτρέπει να είναι ψηλά στη βαθμολογία όπως παλιότερα, ωστόσο είναι μία ομάδα με ιστορία και κόσμο, που αναδεικνύει παίκτες που επανδρώνουν ακόμα και την Εθνική, είναι κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Έχω αγωνιστεί πολλές θέσεις. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα ήταν καλύτερα για μένα να αγωνιστώ φέτος στη φυσική μου θέση του σέντερ φορ ή πίσω από τον επιθετικό και όχι το ατυχές εγχείρημα της περσινής χρονιάς ως αριστερό χαφ. Όπου μου λέει ο προπονητής παίζω, ελπίζω να δικαιώσω τον προπονητή μου και την ομάδα, όλα εξαρτώνται από μένα.

Η πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, είμαι λίγο χρόνο στην ομάδα. Θα ήμουν χαρούμενος αν έπαιζα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια. Πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά, να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια και να μη φοβόμαστε κανέναν. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα highlights από την επιβλητική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο (vid)

Δείτε τα τέσσερα γκολ των ερυθρόλευκων: https://youtu.be/-tBltIbRBkA