Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Στη Σχολή των Γλυκών Νερών ο Λεόνε

Στη Σχολή των Γλυκών Νερών ο Λεόνε

leone

Ο Λεόνε έπαιξε με τα περισσότερα από 80 παιδιά της Σχολής των Γλυκών Νερών και φωτογραφήθηκε με όλους! Το “παρών” στον Αγιασμό της Σχολής έδωσε ο Γιώργος Κοκολάκης.

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο με τη μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε, είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά. Αν και η Σχολή είναι νέο μέλος του Δικτύου έχει προσελκύσει περισσότερα από 80 παιδιά, τα οποία θέλουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό.

leone2

Μετά από τον καθιερωμένο Αγιασμό που τελέστηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής το απόγευμα της Παρασκευής (2/10), ο επικεφαλής της Σχολής κ. Καλογεράκος σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχαν ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη σε παιδιά και γονείς! Ο Λεόνε εισήλθε στο γήπεδο, με τα παιδιά να τρέχουν να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του! Το ίδιο έπραξαν και οι γονείς, οι οποίοι συνεχάρησαν τη Διεύθυνση της Σχολής για την ωραία της πρωτοβουλία.

leone1

Το “παρών” στον Αγιασμό και στην εκδήλωση που ακολούθησε έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σκάουτερ του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Κοκολάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους προπονητές, τον επικεφαλής της Σχολής, ενώ έδωσε και χρήσιμες συμβουλές μέσα στο γήπεδο στα παιδιά!

kokolakis

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο Αγιασμός στην Κεντρική Σχολή Ρέντη

Τελέστηκε από τον πατέρα Δημήτριο ο Αγιασμός στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Το ...