Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σταντ μπάι ο Έλι Χόλμαν, περιμένει κάτι καλύτερο

Σταντ μπάι ο Έλι Χόλμαν, περιμένει κάτι καλύτερο

NCAA+Basketball+Tournament+Second+Round+Omaha+UNqK9IlvOUGx

Ο 27χρονος Αμερικανός Έλι Χόλμαν φαίνεται να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό ώστε να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών.

Η αναζήτηση για τη ρακέτα του Ολυμπιακού συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξετάσει και μιλήσει με σχεδόν 10 παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες με τις περισσότερες περιπτώσεις να μην προχωρούν λόγω αδιαλλαξίας των συλλόγων τους να τους απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο 27 ετών Αμερικάνος Έλι Χόλμαν με θητεία στο ΝΒΑ και παίζοντας την σεζόν που διανύουμε στην Κίνα, βρίσκεται κοντά στον Πειραιά χωρίς ωστόσο να αποτελεί πρώτο στόχο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξαντλεί τα περιθώρια για απόκτηση ενός καλύτερου παίκτη για το ζωγραφιστό, γι΄αυτό θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα, δηλαδή μέχρι και αύριο το μεσημέρι. Ο Χόλμαν σύμφωνα με τα kokkina.gr, είναι πρόθυμος να μετακομίσει στον Πειραιά και έχουν γίνει συζητήσεις, με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Το όνομα του Μπιρτς ήταν και είναι πρώτο στη λίστα, όμως η στάση των Τούρκων ιθυνόντων είναι προς το παρόν απροσπέλαστη. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και με τον Κόλτον Άιβερσον.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...