Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες, κατέθεσαν ψυχή»

«Σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες, κατέθεσαν ψυχή»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αυταπάρνηση με την οποία έπαιξαν, σημειώνοντας παράλληλα πως η πίεση, πλέον, βρίσκεται στην μεριά της Ζαλγκίρις. 

«Είναι πολύ σημαντική , μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, το σημερινό ήταν ακόμη πιο δύσκολο, αλλά όλοι οι παίκτες έκαναν σπουδαία προσπάθεια, είχαν τρομερά κίνητρα και κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ. μετά τα πρώτα πέντε λεπτά παίξαμε σπουδαία άμυνα και ελέγξαμε το παιχνίδι, η Ζαλγκίρις έχει 81 πόντους μ.ο. και την κρατήσαμε στους 68. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην 4η περίοδο, πολύ συγκεντρωμένοι και δίκαια κερδίσαμε. Θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά στους παίκτες που έπαιξαν τραυματίες, έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια και πήραν τα εύσημα απ’ όλους μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο»

«Είναι σημαντικό πως όλοι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έπαιξαν με αυταπάρνηση.  Σίγουρα όταν παίζεις με αυτή την νοοτροπία, ο χρόνος σου θ’ αυξηθεί».

«Το πιο σημαντικό είναι ότι, έτσι όπως παίζει άμυνα η Ζαλγκίρις εκτελέσαμε 24 βολές ενώ θα έπρεπε να είχαμε εκτελέσει 45, γιατί η Ζαλγκίρις παίζει πολύ με χέρια στην άμυνα και με πολλά σπρωξίματα εκτός φάσης. Ελπίζω με αυτή την δήλωση του κ. Γιασικεβίτσιους να μην επηρεαστεί η διαιτησία, όπως συνέβη πριν το πρώτο παιχνίδι της σειράς».

«Η πίεση μεταφέρεται στον αντίπαλο τώρα. Αυτό το «πρέπει» το έχουν τώρα αυτοί. Εμείς έχουμε χρόνο να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και μόνον αυτό».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...