Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σημαντικές προσφορές για τους κατόχους διαρκείας

Σημαντικές προσφορές για τους κατόχους διαρκείας

oly

Σε μία σημαντική προσφορά για τους φίλους της ομάδας προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store, καθώς επιστρέφουν… χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας!

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

“Σας επιστρέφουμε πίσω… «χαρτονομίσματα»!

Μία άκρως ευρηματική και δελεαστική προσφορά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store περιμένει τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας. Μία προσφορά μέσα από την οποία, δίχως υπερβολή, θα τους… επιστρέφονται πίσω χρήματα.

Για τους κατόχους διαρκείας λοιπόν για τη σεζόν 2015-16 καθώς επίσης και για τους φίλους της ομάδας που θα κάνουν τις αγορές τους από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (αξίας των 50 ευρώ και άνω), θα λαμβάνουν αυτόματα ένα καρνέ με «χαρτονομίσματα» χάρη στα οποία θα τους επιστρέφεται πίσω μέρος των χρημάτων τους.

Δηλαδή, με κάθε αγορά από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός των 50 ευρώ θα πληρώνουν 40 ή αντίστοιχα με τις αγορές τους αξίας 100 ευρώ η πραγματική τιμή θα ανέρχεται στα 80 ευρώ.

Επιπρόσθετα, μέρος σε αυτή την σημαντική προσφορά παίρνει και ο επίσημος χορηγός της ομάδας, η «FMS» η οποία, χάρη στα εκπτωτικά «χαρτονομίσματα» προσφέρει:

– 20 ευρώ επιστροφή για μικρό service αυτοκινήτου αξίας 50 ευρώ (πραγματική τιμή 30 ευρώ).

– 50 ευρώ επιστροφή για μεγάλο service αυτοκινήτου αξίας 130 ευρώ (πραγματική τιμή 80 ευρώ).

– 100 ευρώ επιστροφή για δουλειά φανοποιείου αξίας 200 ευρώ (πραγματική τιμή 100 ευρώ)”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...