Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σε υπόθεση απάτης ο Γιάννης Αλαφούζος

Σε υπόθεση απάτης ο Γιάννης Αλαφούζος

alafouzos

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης.

Σοβαρή εκκρεμότητα με την ελληνική Δικαιοσύνη από το 2008 έχει ο Γιάννης Αλαφούζος και σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με αυτήν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε μία υπόθεση απάτης, η οποία δεν έχει δημοσιοποιηθεί, καθώς κάποιοι φρόντισαν εδώ και επτά χρόνια να την “μπλοκάρουν” στο στάδιο της προανάκρισης.

Επειδή, όμως, η περίοδος που οι δημοσιογράφοι του Αλαφούζου, μπαινόβγαιναν στα γραφεία των δικαστών και έκαναν τραπέζια στους υπουργούς Δικαιοσύνης, ανήκει στο παρελθόν, εσχάτως, έπεσε φως στο κακούργημα του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο πρώην Υπουργός, Νίκος Παρασκευόπουλος, διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχους για τους δικαστές που καθυστερούν από το 2008 την ανάκριση του Γιάννη Αλαφούζου. Και πρόκειται για κανονική ΔΙΚΗ, έτσι. Όχι, σαν κι αυτές τις εμετικές στον ΣΚΑΪ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τους έτρεψε όλους σε φυγή ο Μαρινάκης!

  Ήταν καλοκαίρι του 2010 όταν ο 43χρονος εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης αναλαμβάνει τα ηνία του ...