Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σίλβα: “Να συγχαρούμε παίκτες και κόσμο!”

Σίλβα: “Να συγχαρούμε παίκτες και κόσμο!”

139412077

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για την σημερινή εμφάνιση: «Μετά από το σημερινό παιχνίδι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους παίκτες για τη συμπεριφορά τους, για την απόδοση και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Είναι το πρώτο που πρέπει να σχολιάσουμε. Και επίσης να συγχαρούμε για τη συμπεριφορά του όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδό μας, γιατί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με τα τελευταία δύο ματς που δεν είχαμε ξεκινήσει καλά. Σήμερα μπήκαμε με μεγαλύτερη ένταση, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή, σε κάποιες φάσεις που ο αντίπαλος αντέδρασε ο Καπίνο φώναξε “παρών” και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη γενικότερη συμπεριφορά μας στο παιχνίδι».

Για τον MVP Ντουρμάζ: «Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα για αυτό το θέμα και το έκανα γιατί πίστευα ότι έπρεπε να το κάνω εκείνη τη στιγμή. Εσείς ψηφίζετε. Το σημαντικό είναι όλη η ομάδα να στέκεται καλά και εμάς αυτό μας ενδιαφέρει. MVP για εμένα ήταν όλη η ομάδα. Φυσικά ο Τζίμι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που στάθηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές».

Για τον αν θα δηλωθεί ο Ντουρμάζ στη λίστα του UEFA Europa League: «Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτέρα για να δείτε τη λίστα του UEFA Europa League. Μέχρι την Δευτέρα θα σας λυθεί η απορία. Για το ταξίδι στις Βρυξέλλες αποτελεί μέρος της δουλειάς μου, το βρήκα ως μία ευκαιρία μας και παίζαμε Σάββατο με την Ξάνθη. Θα μπορούσε να πάει κάποιος από τους συνεργάτες μου. Δεν είναι η στιγμή για να αναλύσουμε την Άντερλεχτ, γιατί πρέπει να μιλήσουμε τώρα για το παιχνίδι με τον Αστέρα ή με τον ΠΑΣ που ακολουθεί».

Για το αν έχει καταλήξει στο δίδυμο της άμυνας για τα επόμενα ματς: «Πιστεύω ότι από την άμυνα γενικότερα ξεκινάει όλο το παιχνίδι της ομάδας. Πρέπει να είναι όλη η άμυνα καλή και δεν μιλάω μόνο για τους αμυντικούς, αλλά για όλη την λειτουργία. Σήμερα ήταν καλή η αμυντική μας λειτουργία. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν γιατί αντιμετωπίζαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών ή φυσικής κατάστασης, ενώ κάποιες άλλες έγιναν με δική μου απόφαση. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες και ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, θα παίζουν κιόλας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μήπως περνάτε για χαζό τον Μαρινάκη;

Φυσικά και η ανακοίνωση αλλαγής προπονητή του Ολυμπιακού μας ξάφνιασε όλους και εννοείται πως δεν ...