Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ρομαό:”Θα είναι ένα δύσκολο ματς”

Ρομαό:”Θα είναι ένα δύσκολο ματς”

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλεξί Ρομαό, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Το αυριανό είναι ένα σημαντικό ματς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στη διοργάνωση, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Σπόρτινγκ είναι μία πολύ καλή και τεχνική ομάδα, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε αύριο το βράδυ. Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβόμαστε, είναι θετικό που παίζουμε στην έδρα μας, ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το μήνυμά μου στους φιλάθλους είναι ότι το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμας και τους περιμένουμε όλους στο πλευρό μας. Από πέρυσι που ήρθα στον Ολυμπιακό, ήρθα για να μετάσχω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέρυσι στο Europa League και φέτος στο Champions League. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό».

Ο Γάλλος μεσοαμυντικός ρωτήθηκε και για τη χρησιμοποίησή του από τον Μπέσνικ Χάσι σε ρόλο στόπερ, στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. «Η αλήθεια είναι ότι η φυσική μου θέση είναι αμυντικό χαφ, αλλά, από τη στιγμή που με έχετε δει να παίζω ως κεντρικός αμυντικός, αυτό σημαίνει ότι είμαι έτοιμος να παίξω και σε αυτή τη θέση» απάντησε μάλλον… διπλωματικά ο Ρομαό.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος είναι γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1997 στην ...

Μπλατ: «Φάνηκε η κούρασή μας, στο Β΄ ημίχρονο»

Στον παράγοντα κούραση στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ...

Η MVP εμφάνιση του Μιλουτίνοφ (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας ακόμη μία σπουδαία ...

Break με το καλημέρα στη Βαρκελώνη!

Ο Ολυμπιακός έστω και εάν στο τέλος απειλήθηκε, με επιβλητική εμφάνιση, καθώς έλεγξε τον ρυθμό ...