Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πρόταση για Κιρίν ο Ολυμπιακός

Πρόταση για Κιρίν ο Ολυμπιακός

kirin olympiakos

Ο Ολυμπιακός προ ημερών, είχε καταθέσει πρόταση προς την Ίντερ για τον Κιρίν, οι νερατζούρι δέχθηκαν αλλά ο παίκτης δεν επιθυμούσε να έρθει στη χώρα μας.

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ρενέ Κιρίν, έκανε ο ιταλικός τύπος. Ο 25χρονος μέσος ο οποίος πέρασε τη τελευταία του σεζόν δανεικός στην ισπανική Κόρντομπα, φαίνεται πως αποτέλεσε στόχο των Πειραιωτών οι οποίοι “έψαξαν” την περίπτωσή του ώστε να ενισχύσουν τον ερυθρόλευκο άξονα.

Μάλιστα οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, υποστηρίζουν ακόμη πως όντως υπήρξε καταρχήν συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ίντερ, της ομάδος που ανήκει η Σλοβένος άσσος, όμως τελικά ο παίκτης ήταν αυτός που δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι η μεταγραφή δε προχώρησε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό Μετά από λίγες εβδομάδες ...