Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία ο Ολυμπιακός!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας Ανδρών στην Πυγμαχία πανηγυρίζει για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο Ολυμπιακός που εξασφάλισε τον τίτλο από το Σάββατο (8/12), όπου διεξήχθη η ημιτελική φάση! Οι Πειραιώτες που οδηγούσαν την κούρσα όντας στην κορυφή της βαθμολογίας διέπρεψαν και στην 3η ημέρα των αγώνων που διεξάγονται στην Πάτρα, αυξάνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό σε επίπεδα που δεν ανατρέπεται στους τελικούς της Κυριακής. Η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, μια ημέρα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αποτελεί έναν ακόμα θρίαμβο για τον Ολυμπιακό που την Κυριακή θα στεφθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν πρωταθλητής στην Πυγμαχία!
Έξι προκρίσεις στους τελικούς και 11 «ερυθρόλευκα» μετάλλια
Ο απολογισμός της 3ης ημέρας ήταν εντυπωσιακός καθώς ο Θρύλος μέτρησε έξι προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής, έχει κατοχυρώσει ήδη 9 μετάλλια στους Άνδρες και 2 στις Γυναίκες και διεκδικεί τις πρωτιές σε 5 κατηγορίες! Οι αθλητές του Ολυμπιακού ήταν σαρωτικοί και στη φάση των ημιτελικών, προσφέροντας νίκες και βαθμούς στην «μάχη» της διατήρησης του τίτλου στον Πειραιά για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Με έξι αθλητές στην Καβάλα!

Στα «μάχη» των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Καβάλα, ...