Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Πρεμιέρα για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας

Πρεμιέρα για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας

polo

Την Τρίτη (8/9) είναι η πρεμιέρα της νέας σεζόν για τις πολίστριες του Ολυμπιακού.

Την προετοιμασία για τη σεζόν 2015/16 ξεκινάει την Τρίτη (8/9) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας θα συγκεντρωθούν στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά στις 18:00 και θα ξεκινήσουν να δουλεύουν με σκοπό να διατηρηθούν στην κορυφή εντός και εκτός συνόρων.

Το “παρών” στο πρώτο ραντεβού θα δώσουν οκτώ από τις πολίστριες του ρόστερ, αφού οι υπόλοιπες θα ενσωματωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (14/9) στην προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (8/9) θα τεθούν στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη οι: Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Εύη Τετζαλίδου, Μαρία Σώρα, Βάσω Πλευρίτου, Σίλια Λογοθέτη.

Ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (14/9) θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βίρνα Νιαρχάκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, οι οποίες είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο.

Μαζί με τις Ελληνίδες διεθνείς θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία την ερχόμενη εβδομάδα και οι Ιταλίδες, Τζούλια Έμολο και Ρομπέρτα Μπιανκόνι.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...