Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Έφτασε ο Καμπιάσο! (Αποκλειστική φωτό)

Έφτασε ο Καμπιάσο! (Αποκλειστική φωτό)

Premier-League-3pm-Kick-offs

Στη χώρα μας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8) ο Εστέμπαν Καμπιάσο και τα kokkina.gr βρέθηκαν εκεί για να τον υποδεχθούν!

Περίπου 30 φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τον Αργεντινό σταρ, Εστέμπαν Καμπιάσο, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με κασκόλ του Ολυμπιακού και μπλούζες της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Καμπιάσο έφτασε με πτήση από το Μιλάνο στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος πήγε στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ελληνικό έδαφος στις 14:20, το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8), ενώ περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν από τις 15:00 ο σπουδαίος παίκτης έκανε την εμφάνισή του μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου. Τα kokkina.gr ήταν φυσικά εκεί!

Ο Αργεντινός μέσος δεν βγήκε από την κανονική έξοδο στην αίθουσα αφίξεων, αλλά από την πύλη όπου είναι σταθμευμένα τα πούλμαν. Εκεί, τον περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς.

Αμέσως, ο 35άχρονος διεθνής ποδοσφαιριστής επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της ομάδας που τον περίμενε, με κατεύθυνση το νοσοκομείο “METROPOLITAN” για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις σχετικές υπογραφές. Επόμενο ραντεβού, στις 19:00 στην πλατεία Αλεξάνδρας όπου αναμένεται θερμή υποδοχή από τους φίλους των ερυθρόλευκων.

Αποκλειστική φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο από αναγνώστη του kokkina.gr

Αποκλειστική φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο, από αναγνώστη του kokkina.gr

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...