Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Περέιρα: “Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις”

Περέιρα: “Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις”

fener

Ο Βίτορ Περέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα για τον αγώνα Ατρόμητος – Φενέρμπαχτσε και μίλησε για όσα έζησε στον Ολυμπιακό.

Eυχάριστες είναι οι αναμνήσεις του Βίτορ Περέιρα από το εξάμηνο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Φενέρμπαχτσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες κοντράρονται την Πέμπτη (20/8, 21:00), στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (19/8):

“Η ποινή είναι ποινή. Εγώ είμαι δίπλα στην ομάδα (σ.σ.: θα είναι στην εξέδρα ως τιμωρημένος). Έχει προετοιμαστεί εδώ και μία εβδομάδα. Έχουμε να κάνουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο, που ξέρει να αμύνεται, με γρήγορους επιθετικούς. Θεωρώ όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα βγούμε νικητές από το παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο των ποδοσφαιρικών αγώνων θα έπρεπε να είναι καλύτερο το χορτάρι. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα διορθωθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε έρθει εδώ να νικήσουμε.

Είμαι συγκεχυμένος, μπερδεμένος. Γύρισα σε μία χώρα που ήμουν 6 μήνες. Από τη μία ακούω τουρκικά από την άλλη ελληνικά. Έχω κάνει πολλούς φίλους. Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού πήρα και το νταμπλ στην Ελλάδα. Έφυγα από μία μεγάλη ομάδα και πήγα σε μία άλλη. Ξέρω καλά τον Ατρόμητο. Αύριο το βράδυ θα ζήσουμε ένα ωραίο βράδυ, μία χαρά ποδοσφαίρου.

Ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει πολύ γρήγορους παίκτες και καλή επίθεση. Πέρυσι προσπάθησα να τους παίξω πιο γρήγορα με τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αύριο θα παίξουμε διαφορετικά. Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε και τον κόσμο στον πλευρό μας. Εδώ όμως είμαστε εδώ για τη νίκη και έχουμε την εμπειρία να την πάρουμε”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Μεγάλος Ολυμπιακός μέσα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου υπερασπίστηκε το υπέρ του 3-2 από το «Γ. ...